Házirend

Érkezés-távozás

A szállás 14 órától foglalható el, és délelőtt 10 óráig kell elhagyni. Kérjük, hogy érkezés előtt fél órával küldjetek sms-t a várható érkezésről, hogy személyesen tudjunk benneteket fogadni.

Fizetés, adminisztráció

A foglalás árának és az idegenforgalmi adónak a megfizetése érkezés után történik, ekkor kell kitölteni a vendégkönyvet is. Az új szabályozás értelmében a személyi igazolványotokat érkezés után le kell fotóznunk és egy nyilvántartási rendszerben rögzítenünk.

Szelektív szemétgyűjtés

A hulladékot a konyhában lévő gyűjtőedényekben kell elkülöníteni, majd a főtéren lévő gyűjtőkonténerekbe üríteni.
Bakonyságon nagyon jó minőségű a csapvíz, ezért ha tehetitek, ne hozzatok palackozott ásványvizet, hogy ne keletkezzen feleslegesen hulladék.
Ételt, maradékokat ne dobjatok ki, örömmel megeszik azt a faluban élő állatok.

Dohányzás

A vendégházban természetesen tilos a dohányzás, a dohányosokat kérjük, hogy csak a kijelölt helyen dohányozzanak és a csikkeket a hamutartókban gyűjtsék.
Kérünk benneteket, hogy a szobákban lévő tárgyakat (ágynemű, pokróc, stb.) és bútorokat ne vigyétek ki a kertbe és a szobákat csak a vendéglátó beleegyezésével rendezzétek át.

Tűzrakás, bográcsozás

A kertben tüzet rakni kizárólag a kerti sütőben megengedett, bográcsozásra, grillezésre az erre a célra odakészített fa használható. Tábortűzhöz az akácosban gyűjtött ágfa használható. A tornácon álló téli tüzelő bográcsozáshoz, tábortűzhöz való használatáért a házigazda felárat számíthat fel.


Kedves Vendégeink, amennyiben a SágHázban bármilyen károkozásról tudomásotok van, legyetek szívesek azt távozáskor a tudomásunkra hozni. Ha ott tartózkodásotok alatt bármi meghibásodik vagy elfogy, jelezzétek felénk, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát.